INfo screen

Menu screen

retail screen

Med hjälp av våra uppkopplade digitala skärmar med inbyggd mjukvara från Smartsign är det  enkelt att hålla personalen uppdaterad med er senaste info.

Gör restaurangbesöket trevligare. Visa bilder på maträtterna, fresta gästerna med en efterrätt eller tipsa om kommande evenemang. Göra ett automatiserat schema som ändrar meny från lunch till middag.

Våra uppkopplade skärmar i butiken möjliggör en bättre och effektivare kommunikation gentemot era kunder. Ni får full kontroll på era budskap - vad som visas - när det visas - och vart det visas.

public screen

shoppa screen

Led Screen

Kommunicera med era besökare på ett effektivt sätt. En digital anslagstavla där du har full kontroll över vad som visas och när det visas. Nå ut med viktig information blixtsnabbt till dina besökare.

Vi år återförsäljare av Shoppa Flow. Shoppa Flow gör att huvudkontoret och butiken med bara en knapptryckning kan skicka budskap till en eller flera digitala skärmar, utan komplicerade installationer och dyra produktionskostnader.

Vi levererar LED-skärmar anpassade utefter era behov gällande storlek, betraktningsavstånd och ljusstyrka. För både inomhus- & utomhusmiljö.

Vi hjälper er med hela kedjan från bygglov till färdig lösning.

Vi hjälper er med alla pusselbitar för en lyckad satsning inom digital signage och en effektivare visuell kommunikation gentemot er målgrupp.

Kontakta oss: 08-410 644 90

För en ännu bättre upplevelse samt mer information - Surfa gärna till oss från en mer högupplöst enhet