håll personalen uppdaterad

webbaserat - uppdatera dina

skärmar var du än befinner dig

Med hjälp av våra uppkopplade digitala skärmar med inbyggd mjukvara från Smartsign är det enkelt att hålla personalen uppdaterad med den senaste informationen.

I det användarvänliga webbgränssnittet publicerar ni information som bilder, filmer, Powerpoints, PDF-filer eller webbsidor på ett par minuter till era skärmar. All information går givetvis att schemalägga så att korrekt information visas på rätt tidpunkt.

stöd för många olika format

skärmar med anpassad teknik för digital skyltning

Philips professionella skärmar i D-serien innehåller alla viktiga funktioner som behövs för en professionell digital informationsskärm. Skärmarna finns i storlekarna 32, 43, 49, 55 och 65 tum. Alla modeller har 450 nits ljusstyrka (ca 50% högre än vanlig TV). Skärmarnas egenskaper är anpassade för digital signage och 24/7-drift.

De håller helt enkelt en mycket högre kvalitet och driftsäkerhet än en vanlig konsument-tv.

Skärmarna har inbyggd Android mediaspelare med stöd för vår mjukvara Smartsign.

Detta möjliggör att inga externa datorer/mediaspelare behövs, vilket i sin tur leder till att vår lösning blir mycket kostnadseffektiv då den kräver mindre hårdvara att både köpa in och att montera/installera hos er. Alla våra skärmar har självklart 3-års utbytesgaranti.

så enkelt uppdaterar du skärmarna med information i vår mjukvara smartsign

Logga in i den webbaserade mjukvaran.

1. Markera och välj de skärmar du vill redigera.

2. Skapa en spellista och lägg till de filer du önskar visa på skärmarna (bilder, filmer, PDF, powerpoint-filer och webblänkar (html) mm.

Välj i vilken ordning filerna ska synas genom att dra och släppa, välj under hur många sekunder/minuter varje objekt ska visas.

3. Schemalägg informationen. när vill du att det ska visas

på skärmarna?

4. Granska och spara - skickar informationen till skärmarna.

Med hjälp av våra uppkopplade digitala skärmar med inbyggd mjukvara från Smartsign är det  enkelt att hålla personalen uppdaterad.

Kontakta oss: 08-410 644 90

MOBILANPASSAD SIDA ÄR UNDER UPPBYGGNAD. BESÖK VÅR HEMSIDA MED EN "VANLIG" DATOR

TILLS VIDARE

MOBILANPASSAD SIDA ÄR UNDER UPPBYGGNAD. BESÖK VÅR HEMSIDA MED EN "VANLIG" DATOR

TILLS VIDARE