Vi levererar LED-skärmar anpassade utefter era behov gällande storlek, betraktningsavstånd och ljusstyrka. För både inomhus- & utomhusmiljö.

En viktig detalj på en LED-skärm är skärmens upplösning. Upplösningen på skärmen ska vara anpassad efter betraktningsavståndet samt vilken typ av grafik som är tänkt att visas på skärmen. Skärmens upplösning mäts i pixlar precis som på en vanlig LCD-skärm. Pixlarnas avstånd (pixel pitch) mellan varandra påverkar också hur skarp bilden blir. Detta avstånd mäts i mm. En skärm som är 5 meter bred och har en pixel pitch på 10 mm har en upplösning på 500 pixlar i bredd. Detta kan tyckas vara mycket lite för en sådan stor skärm men det behöver det ej vara om skärmens ska ses på ett avstånd av 10-15 meter eller mer.

 

varför led från dv solutions

rätt upplösning?

• Stor erfarenhet och teknisk kompetens kring tekniken och mjukvaran.

• Egen import och mycket nära samarbete med tillverkaren.

• Vi hjälper kunden med hela processen, bygglov, finansiering, installation och driftsättning, konfigurering, utbildning i mjukvaran, annonsproduktion samt service och support.

led storbildsskärmar för alla behov

bygglov?

Vid köp av en LED-skärm är det många faktorer att ta hänsyn till. Vilken upplösning och storlek bör skärmen ha för att betraktaren ska nås av era tänkta budskap? Vilken mjukvara passar för styrning och uppdatering av själva informationen på skärmen?

Alla våra LED-skärmar är CE-märkta och uppfyller EMC-direktivet.

Vi kan tekniken och kan hjälpa er med rätt skärm för era behov. Vi har bland annat levererat led-skärmar till Friends Arena, Elon, Märsta Centrum, Atrium Ljungberg m fl.

 

LED-skärmar för utomhusbruk är generellt sett bygglovspliktiga.

med vår erfarenhet och kunskap kring detta så hjälper vi er med underlag och dokumentation för bygglovsansökan. vi sköter självfallet också all formell administration och hantering med bygglovsansökan om så önskas.

Kontakta oss: 08-410 644 90