Med hjälp av rumsbokningsskärmar blir det mycket enklare och tydligare att boka ett mötesrum. Boka enkelt via Outlook eller direkt på pekskärmen.

Rumsbokningsskärmar från Visneto

Komplett paket med 10 tums skärm och mjukvaran Visneto. Skärmen har inbyggt LED ljus & POE”Power over Ethernet” för enklast möjliga installation. Det går även utmärkt att ansluta skärmen via WiFi. Skärmen kan även placeras både liggande och stående. Skärmen lyser med grönt eller rött ljus på sidorna för att förstärka budskapet om rummet är ledigt eller upptaget. Visneto bygger på och nyttjar stöd för vanligaste förekommande kalendersystemen, så som Exchange & Google kalender.

I vårt showroom i nacka strand kan du få en demo av Visnetos rumsbokningsskärm med mjukvara.

välkommen till Digital Visual Solutions i Nacka Strand.

Rumsbokningsskärmar från evoko

Evoko Room Manager undanröjer missförstånd och oklarheter genom att göra bokningsläget synligt

och tydligt för alla redan vid mötesrummets dörr. Touchskärmar utanför varje mötesrum visar om rummet är ledigt eller upptaget med hjälp av ett grönt eller rött ljus bakgrundsljus (LED) som syns på avstånd.

På touchskärmen visas automatiskt basinformation om pågående möte, exempelvis start- och sluttid, återstående mötestid i minuter samt vem som har bokat mötet.

 

Boka i Outlook eller direkt på touchskärmens enkla pekmenyer där du även kan överblicka bokningar, göra egna bokningar och avbokningar samt snabbt förlänga ett pågående möte. Om rummet är upptaget kan touchskärmen hänvisa till ett annat ledigt rum.

 

Snygga pekskärmar för rumsbokning. Har en komplett mjukvara för rumbokning med kopplingar mot bland annat Microsoft Exhange. Skärmen visar tydligt om rummet är ledigt eller upptaget med hjälp av den upplysta skärmkanten (grönt/rött).

Kontakta oss: 08-410 644 90