Lättanvänd och skalbar mjukvara för digital signage. Tidsstyr dina budskap och erbjudanden snabbt och enkelt. Styr informationen centralt eller lokalt via din webbläsare.

Get your message through

webbaserat - uppdatera era skärmar var du än befinner dig

stöd för många olika format

Smartsign är en av de världsledande tillverkarna av mjukvara för digital signage, vilken gör det möjligt att publicera i princip vilken typ av information och innehåll som helst på alla typer av skärmar liksom mobila enheter som smartphones och tablets.

 

Smartsign är den ultimata lösningen för digital signage. Under de senaste 20 åren har Smartsign spelat en nyckelroll i tusentals enkla, liksom ytterst komplexa, digital signage-installationer världen över.

VARFÖR DV SOLUTIONS & Smartsign?

• Över 10 års erfarenhet av Smartsigns mjukvara

• Nära samarbetspartner med Smartsign

• Helhetsleverantör - allt du behöver för digital signage

• Professionell innehållsproduktion

• Produktion av kundspecifika skärmlayouter i Smartsigns mjukvara.

• Skärmar med inbyggd mediaspelare som kan köra Smartsigns mjukvara direkt i skärmen (Android).

vi hjälper er välja rätt mjukvara för era behov

Mjukvaran är en av det viktigaste pusselbitarna i en lyckad digital signage-lösning. Det är med hjälp av mjukvaran du styr alla skärmar, Som en slags fjärrkontroll. Hos Digital Visual Solutions kan du välja bland två olika och mycket etablerade mjukvaror, Smartsign och Scala.

Vi hjälper dig med rätt lösning för era behov.

Vi har ett mycket nära samarbete med Smartsign. i vårt showroom i Nacka Strand kan du få en demo av Smartsign samt se olika digital signage lösningar som drivs av Smartsigns mjukvara. Välkommen till Digital Visual Solutions i Nacka Strand.

content is king!

OM smartsign

• Vi har designat innehåll till Smartsigns mjukvara i mer än 10 år.

• Produktion av kundspecifika skärmlayouter i Smartsigns mjukvara.

• Produktion av fasta budskap enligt ert företags grafiska profil.

• Videoanimeringar, motion graphics och 3D-grafik.

Smartsign grundades 1998 i Borlänge av Åke Hörnell, långt innan digital signage existerade som branschbegrepp. Åke Hörnell var extremt tidigt ute inom LCD-tekniken och förutspådde en omvälvande förändring inom hur vi publicerar och upplever information. Sedan dess har Smartsigns mjukvara för digital signage kontinuerligt utvecklats och förfinats och är idag en av världens absolut mest flexibla, kraftfulla och lättanvända verktyg på marknaden.

Idag har Smartsign kontor i Sverige, flertalet platser i Europa liksom Australien och Dubai och supporterar över 30 länder globalt.

Kontakta oss: 08-410 644 90

MOBILANPASSAD SIDA ÄR UNDER UPPBYGGNAD. BESÖK VÅR HEMSIDA MED EN "VANLIG" DATOR

TILLS VIDARE

MOBILANPASSAD SIDA ÄR UNDER UPPBYGGNAD. BESÖK VÅR HEMSIDA MED EN "VANLIG" DATOR

TILLS VIDARE