Vi erbjuder även tjänster för support och service samt underhåll. Vi tar fram ett service- och underhållsavtal som passar era behov och er utrustning.

serviceavtal

supportavtal

fjärrsupport

garantier

Serviceavtal innebär att all hårdvara har fri service under avtalstiden. Vi jobbar med kundanpassade serviceavtal vilket innebär att vi kan anpassa servicen utefter era behov och krav.

Supportavtal ingår som standard i alla våra leveranser och innebär att du har fri telefonsupport, helgfria vardagar 0900-1600.

Fjärrsupport innebär att vi kan koppla upp oss mot skärmarna/mediaspelarna och fjärrstyra dessa och utföra exempelvis uppdateringar av mjukvaran osv.

Fjärrstyrningsmjukvaran TeamViewer finns då installerad på era skärmar/mediaspelarna.

All hårdvara vi levererar är anpassad för digital signage och 24/7-drift. För att säkerställa bästa möjliga driftkvalitet levererar vi  endast väl utprovad hård- och mjukvara. Garantitiden på de flesta produkter är minst 3 år.

SAMaRBETsPARTNERS

För att du som kund ska få bästa möjliga service så samarbetar DV Solutions med ett flertal företag i Sverige gällande montering, tvätt av utomhusskärmar, kabeldragning, smed m fl.

ÖVERVAKNING

Som tjänst kan vi även övervaka era mediaspelare för att enkelt åtgärda eventuella driftproblem på distans.

plug n' play

internet / nätverk

Internet med 4G

molntjänst

Många av våra leveranser är plug n´play. Vilket innebär att de endast behövs ström och Internet för att skärmen/mediaspelaren ska starta och börja visa ert publicerade innehåll.

Alla skärmar/mediaspelare behöver kommunicera med en server. Idag är det vanligast att denna server är placerad i "molnet", vilket då innebär att trafiken mellan skärmar/mediaspelare och servern sker över Internet.

om det är svårt att få tillgång till Internet eller om det inte finns Internet vid avsedd installationsplats så kan vi leverera Internet med hjälp av 4G-modem och ett data-abonnemang från en operatör.

Vi levererar främst molnbaserad mjukvara (Scala & Smartsign) om ni som kund inte har specifika krav på en egen serverinstallation i ert nät. Båda våra mjukvror kan även installeras lokalt på egen server. Fördelarna med en molnbaserad lösning är många och passar de flesta men inte alla.

Vi hjälper er med alla pusselbitar för en lyckad satsning inom digital signage och en effektivare visuell kommunikation.

STRATEGI

mjukvara

HÅRDVARA

mediaproduktion

Först och främst behövs en strategi för vad du vill uppnå med digital signage och vilka problem ni vill lösa.

Mjukvaran är själva hjärtat i systemet. Det är här man administrerar alla sina skärmar,  vad som ska visas samt när det ska visas osv.

Det finns en djungel av hårdvara. Vi hjälper er med rätt lösning för era ändamål och krav.

INSTALLaTION

utbildning

service & support

UTVECKLING

Vi tar fram en installationsplan och ser till att all hårdvara monteras på plats hos er efter era önskemål. Skärmar och mediaspelare är "Plug ´n Play" vilket underlättar vid själva installationen.

Vi utbildar er i hur ni själva uppdaterar era digitala skyltar. Mjukvara är mycket användarvänlig och helt webbaserad så att du kan sköta allt från vilken dator som helst med Internet.

Vi på DV Solutions tillhandahåller service och support av alla digitala skyltar efter era behov.

Ert företags behov av digital signage kanske förändras och nya behov uppstår. Vi vill hjälpa er att uppnå maximal affärsnytta med digital signage idag och i framtiden.

Kontakta oss: 08-410 644 90